Névtelen-1

Azért hoztuk létre a NEGTECH módszert, mert megtapasztaltuk, hogy a magyar tárgyalók sokszor hatalmas hátránnyal indulnak egy nyugat-európai, amerikai vagy akár egy keleti tárgyalópartnerrel szemben. Ez pedig potenciális üzleti lehetőségektől vágja el az országunkat.

kezek

Szolgáltatásunk két pillére az egyéni és személyreszabott tárgyalástechnikai és taktiaki tanácsadás és felkészítés. Illetve a vezetői kiválasztás és jelöltvizsgálat. A NEGTECH módszerben ötvöztük az évtizedes pszichológiai, rendvédelmi és üzleti tapasztalatokat, hogy ügyfeleink valóban használható tudást és tapasztalatot szerezzenek.

TÁRGYALÁSTECHNIKA

A hatékony tárgyaló úgy éri el a célját, hogy képes a kapcsolatot fenttartani a partnerével. Ideális esetben mindkét fél elégedetten áll fel a tárgyaló asztaltól.

Vannak azonban nehéz, izzasztó tárgyalási helyzetek, amelyektől előre rettegünk és félve, bizonytalanul megyünk bele. Ilyenkor borítékolható a kudarc. A félelemnek több forrása lehet: fakadhat a tárgyaló személyiségéből, a tárgyaló partnerből, a tárgyalás körülményeiből (helyszín, időkorlát stb.), vagy a tárgyalás súlyából is.

A fontos vagy nehéz tárgyalások mindig felkészülést igényelnek. Ebben nyújtunk segítséget. Személyre szabott, egyéni felkészüléssel biztosítjuk a tervezett tárgyalás taktikai és technikai támogatását: tárgyalási stratégia megtervezése, lehetséges tárgyalási pozíciók kialakítása, meggyőzési stratégiák, érdekérvényesítési módszerek és manőverek.

KIKNEK AJÁNLJUK

Olyan döntéshozóknak és tárgyalóknak, akik szeretnének tudatosan és hatékonyan végrehajtani egy tárgyalási folyamatot. Akik tudják, hogy a fenntartható üzlet kulcsa az eredményes megállapodás. Pl: cégvezetők, beszerzési vezetők, sales vezetők, tárgyalók, tulajdonosok, női vezetők.

NEGTECH tárgyalástechnikai módszer:

Egyéni konzultáció

A NEGTECH taktikai házban szimulációs gyakorlatokkal modellezük a tárgyalási helyzetet, tapasztalt tárgyalóink és kiképzőink közreműködésével

“Terepen”, élő környezetben gyakoroljuk a taktikai házban megszerzett ismereteket.

Konkrét táárgyalási stratégiai tanácsadás.

JELÖLTVIZSGÁLAT

A hatalmas munkaerőhiány közepette hajlamosak vagyunk tulzó kompromisszumokat kötni a leendő munkavállalónkkal kapcsolatban. Később ezekért a döntéseinkért sokszoros árat fizetünk, mert nem csak az új csapattag nem válik be, de adott esetben az egész csapat összeomolhat. Éppen ezért hoztuk létre a NEGTECH jelöltvizsgálati módszert.

Nemcsak az a fontos, hogy a jelölt valóban motivált legyen az adott munkakör betöltését illetően, hanem az is, hogy minél nagyobb átfedés legyen a munkakörhöz rendelt pszichológiai követelmények és a jelölt pszichológiai jellemzői között. Ebben az esteben valószínűsíthető leginkább az, hogy a jelölt hosszú távon lesz képes megfelelni a munkáltató elvárásainak úgy, hogy ő maga is szívesen és elkötelezetten végzi a feladatait. Így kisebb az esélye lemorzsolódásnak (csökkenthető a fluktuáció) valamint  minimalizálható a betegállományban töltött idő.

Mikor ajánljuk?

Vezetői kiválasztásnál, kritikus üzleti területre érkező jelöltek esetében, csapatvezetők kiválasztásakor.

NEGTECH jelöltvizsgálati módszer

Egyeztetés a megbízóval a jelölt pozíciójához kapcsolódó elvárásokról

Exploráció (négyszemközti, strukturált pszichológiai interjú a jelölttel)

Munkakör specifikusan összeállított pszichológiai tesztek

A NEGTECH Taktikai Házban szimulációs gyakorlatok.  Megvizsgáljuk, hogy a jelölt tesztekben felmért képességeit mennyire tudja a gyakorlatban használni és hatékonyan érvényesíteni. Tapasztalt tanácsadóink segítségével az adott munkakörben tipikus helyzeteket modellezünk. A megbízó igénye esetén azt is vizsgáljuk, hogy az adott pozíció szélsőséges helyzeteit hogyan reagálja le a jelölt. A Taktikai Ház gyakorlatait pszichológusunk állítja össze és irányítja. Kiképzőink pedig a végrehajtásban használják évtizedes tapasztalataikat. Itt megfigyelőként a megbízónk is jelen lehet.

RÓLUNK

Egy olyan tanácsadó céget akartunk létrehozni, ahol nem dobozos tréningekkel fejlesztik a vezetőket, üzletembereket. Tovább akartunk menni, mert láttuk, hogy az üzleti életben több kell egy-egy csoportos foglalkozásnál.

Egysikeres vállalkozás vagy ország meghatározó eleme, hogy mennyire hatékony a tárgyalási szituációk megnyerésében. Egy tárgyalás sokszor hatalmas előkészületet igényel, kutatást és sok-sok gyakorlást. A múlt évtizedeinek társadalmi és politikai berendezkedése miatt, nem állunk  jól a tárgyalási szituációk kezelésében, a régiónkban és a világban sokan hatékonyabban teljesítenek ilyen szituációkban.

Dr. Andrási Zsuzsa klinikai szapszichológus és Hampuk Richárd üzletember összefogásából létrejött a NEGTECH (NEGotiation TECHniques), ahol az évtizedes pszichológiai és üzleti és tapasztalat a tárgyalások és a jelöltkiválasztások sikere köré öszpontosul. Tanácsadó és kiképző csapatunk tagjainak sokszor az életük múlott azon, hogy egy nehéz tárgyalás milyen eredménnyel zárul.

Dr. Andrási Zsuzsanna
Társalapító KÉP

Újgenerációs üzletember, 12 éves kora óta vállalkozik. Több ezer tárgyaláson van túl itthon és külföldön. Önkéntesként részt vett Barack Obama újraválasztási kampányában is.

Hampuk Richárd
Társalapító KÉP

Újgenerációs üzletember, 12 éves kora óta vállalkozik. Több ezer tárgyaláson van túl itthon és külföldön. Önkéntesként részt vett Barack Obama újraválasztási kampányában is.

Hasznos tartalmak

KAPCSOLAT

Lépjen kapcsolatba velünk!

+36 1 111 2222

hello@negtech.hu

Negtech Kft. Adószám: 27749492-2-14